Klanten waarderen ons met een

5/5

9,7

Kwaliteit & Vakmanschap

Zitten de treden vol met lijmresten en is glad schuren echt geen optie meer?

Over Christan Traprenovatie

Christan is in 1995 opgericht door Christ Schuling.
Het ondernemerschap lonkte en Christ nam vol goede moed de stap om zichzelf als ZZP’er in te laten huren door aannemers en particulieren. Dit met succes! Christ deed ervaring op bij grote bouwprojecten en heeft enkele malen gefungeerd als onderaannemer.
Na enige jaren was er minder werk te vinden en dat zette Christ aan het denken: “is dit nog wel wat ik wil?”. Met dit idee in zijn hoofd werd hij benadert door een klant die een traprenovatie wilde laten uitvoeren. Om zich meer in het project te verdiepen ging Christ op onderzoek uit en kwam hij in contact met Manuel Naaijen.
Christan Traprenovatie was geboren!

Recente projecten

Enkele traprenovaties die door Christan uitgevoerd zijn.

Wat anderen over Christan Traprenovatie zeggen

Welk materiaal moet ik kiezen
voor mijn nieuwe trap?

Wij werken alleen met overzettreden in HPL / CPL van de beste merken, dus zonder losse profielen en anti-slip strips. De treden bestaan uit een onderlaag van melamine, een binnenkern van HDF hout en een kunststof toplaag.

Eikenhouten treden zijn er in verschillende varianten. Om scheuren en kraken tegen te gaan, werken we alleen met multiplex overzettreden waarop een 4mm eikenhouten toplaag verwerkt.

PVC

Onze PVC is van top kwaliteit! Christan heeft bewust gekozen om met PVC overzettreden te werken en niet met losse PVC/Vinyl stroken.

Naast led verlichting voor de trap hebben we ook RVS trapleuningen en bijpassende laminaat.

Heb je vragen?
Ik sta voor je klaar!