Social media beheer

Social media krijgt een steeds groter aandeel in marketing en dat is niet vreemd: je bereikt er veel potentiële klanten mee en het heeft een positief effect op het imago van je bedrijf. Hierdoor is het een belangrijk onderdeel van branding geworden. Bovendien genereren deze kanalen alsmaar meer omzet en leads. Voor veel bedrijven is het gebruik van social media zelf hun nummer één leadgenerator. Zonde dus om deze kansen te laten liggen! Maar feit is wel dat je er tijd in moet investeren en kennis over social media in huis moet hebben. Wanneer deze kennis niet aanwezig is in je bedrijf, of er is geen tijd om met social media aan de slag te gaan, dan kunnen we bij Blue Lion Online Marketing het social media beheer van je overnemen.

SOCIAL MEDIA BEHEER,
WIJ NEMEN JE AL HET WERK UIT HANDEN

Bij het beheer van jouw social mediakanalen, zorgen wij ook voor optimalisatie van je pagina’s. We analyseren jouw doelgroepen, zodat wij de best passende content creëren. Natuurlijk is het ook mogelijk dat jullie zelf content aanleveren. Dat zien we vaak gebeuren bij marketingafdelingen, waarbij de content in huis gemaakt wordt, maar waar geen tijd beschikbaar is om de kanalen daadwerkelijk bij te houden en te monitoren. Vaak werken wij voor het social media beheer in het verlengde van een marketingafdeling. Anders kan ook: wil je dat wij de content creëren die je daarna zelf plaatst? Alles is mogelijk: we kunnen onderdelen van je overnemen, tot het complete beheer op ons nemen. Ook helpen we bij het maken van een contentkalender of bijvoorbeeld een jaarplan.

Wil je jouw doelgroep vergroten en meer interactie krijgen op social mediakanalen? Wij weten precies hoe we daarvoor moeten zorgen. Door creatieve posts te maken die vragen om reacties, geven wij jouw pagina’s een grote boost.

Bekijk nu de Stoer Bracelet facebook pagina

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN, WAT KRIJG JE DAN PRECIES?

CONTENTCREATIE

Alle content creëren we in samenspraak met jou en volgens de richtlijnen van het bedrijf. Zo maken we content aan de hand van jullie eigen huisstijl. Op basis van jullie input, acties en speciale dagen (bijvoorbeeld een activiteitenkalender) maken wij de berichten. We bekijken onder andere welke hashtags het meest interessant zijn en welke visuele ondersteuning we kunnen toevoegen. Alles wordt voor plaatsing eerst doorgestuurd ter controle.

SOCIAL MEDIA ANALYSE

Als je wilt weten hoe effectief je social mediakanalen precies zijn, dan kunnen we een uitgebreide analyse voor je uitvoeren. Daarmee krijg je inzicht in je doelgroepen, maar ook in de effectiviteit van je berichten. Met deze informatie zijn we in staat om je social media profielen te optimaliseren en je berichten of tijdlijn te verbeteren. Een maandelijkse social media analyse is natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan van ons een rapportage die de resultaten weergeeft van je posts over de afgelopen maand, en die laat zien hoe je bedrijf het over het algemeen doet op social media. Denk aan ‘sentiment’ metingen en online reputatiemanagement.

SOCIAL MEDIA BEHEER UITBESTEDEN BIJ BLUE LION ONLINE MARKETING

Als je wilt starten met activiteiten op social media of ze een extra impuls wilt geven, dan is Blue Lion Online marketing de aangewezen partner. Wij kunnen het opzetten van je kanalen én het beheer van je social media van A tot Z uit handen nemen. Ook kun je bij ons terecht voor social media advertising.

Contact | Blue lion online marketing

Wil je meer weten over ons bedrijf en hoe we jouw bedrijf een toppositie in de markt kunnen bezorgen? Je bent altijd welkom voor een goede bak koffie om te praten over de mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak te maken!