seo

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is belangrijk om je bedrijf online te vestigen en vindbaar te maken voor klanten. Bij Blue Lion Online Marketing weten we precies waar je doelgroep zich bevindt en weten we mensen te boeien en te raken en ze zo te koppelen aan je bedrijf. Wij verzorgen de complete optimalisatie van je website door deze grondig te analyseren en alle SEO-punten af te optimaliseren. Zo zal je niet alleen meer bezoekers op je website ontvangen, maar ook meer conversie genereren.

HAAL HET MAXIMALE UIT JE WEBSITE OF WEBSHOP

Blue Lion Online Marketing is gespecialiseerd in het vindbaar maken van bedrijven door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij zorgen er met slimme tools en oplossingen voor dat potentiële klanten de weg naar je website of webshop weten te vinden. Dit doen wij door het nét even anders te doen, nét meer opvallend, nét mooier en beter passend bij het product of de dienst. Wij realiseren een knappe gebruikerservaring waar de concurrentie alleen maar van kan dromen.

VAN CUSTOMER JOURNEY TOT ZOEKGEDRAG EN DOELGROEP ANALYSE

Bij Blue Lion Online Marketing brengen we alle aspecten van online marketing samen. Dat betekent dat wij jouw bedrijf helpen om een unieke positie te bemachtigen door je daadwerkelijk op alle vlakken te onderscheiden van de concurrentie. Door doelgroep analyse kunnen we belangrijke touchpoints in de customer journey aanwijzen en daarmee inspelen op de behoeften en latente behoeften van je klanten. Dit doen we subtiel maar effectief, én meetbaar. We rapporteren maandelijks over de vorderingen en de online positie van je bedrijf.

WERKWIJZE ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE BIJ BLUE LION

Als je een positie bovenaan in zoekmachines, en vooral in Google wilt, dan moet je website op alle vlakken optimaal ingericht zijn. Om dat te realiseren, beginnen we met een analyse van de website. Hierbij kijken wij naar verschillende seo-aspecten:

LANGE TERMIJN RESULTAAT
VAN ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

SEO is niet iets wat van de een op de andere dag ‘klaar’ is. Het is een doorlopend proces van analyseren, verbeteren, meten en weer anticiperen op de gebeurtenissen en statistieken. Door maandelijks te rapporteren en daar waar nodig bij te sturen en te corrigeren, zorgen we dat je een hoge positie krijgt en deze behoudt.

ON-PAGE EN OFF-PAGE SEO

Om goed te kunnen scoren, moet jouw website makkelijk ‘te lezen’ zijn door zoekmachines. Hiervoor moeten alle aspecten van SEO, zowel ‘on-page’ als ‘off-page’ in orde zijn. Hierbij gaat het met name om de techniek van je website, de broncode en de inhoud (content). Door deze onder de loep te nemen, weten wij wat de punten zijn waarop verbetering mogelijk is. We kijken onder andere naar pagina’s die niet bezocht worden en wat de bouncepercentages zijn. We checken ook of de teksten en de gebruikte zoekwoorden aansluiten bij de doelgroep. Daarnaast kijken we de content na op het (correct) gebruik van title tags, meta descriptions, headings en afbeeldingen. Van al onze bevindingen maken wij een overzichtelijk rapport, waarna we bespreken hoe we hiermee verder gaan.

LINKBUILDING

Ook zaken die niet direct op de pagina’s zelf terugkomen kunnen een grote invloed hebben op de score van een pagina, en dus op de positie waarop deze verschijnt in de zoekresultaten. Linkbuilding is zo’n ‘off-page’ SEO-punt die je niet over het hoofd wilt zien. Om een stabiele positie en een hoge autoriteit bij Google te krijgen, is linkbuilding namelijk essentieel. Wij zorgen voor links op relevante directories en kijken met je mee wat voor jou de goede stappen zijn om meer backlinks te verkrijgen.

SEO-TIP:

Heb je jouw bedrijf al geregistreerd bij Google My Business? Niet alleen zorgt een registratie bij GMB voor een betere vindbaarheid via zoekmachines, maar ook via Google Maps. Een vermelding is zeker lokaal gezien erg belangrijk en een snelle weg naar de eerste pagina in de zoekresultaten. Wij helpen met het correct invullen van de gegevens en het registreren van je bedrijf.

WAAROM ONZE KLANTEN HEBBEN GEKOZEN VOOR BLUE LION ONLINE MARKETING

Blue Lion Online Marketing is een gevestigde naam op het gebied van webdesignsocial media advertising en seo. We bedienen klanten bij de overheid, kleine ondernemingen en ZZP’ers en het MKB+ segment. Omdat wij full-service online marketing ondersteuning bieden, kiezen klanten ervoor om ook zoekmachineoptimalisatie door ons te laten uitvoeren. Wij zijn in staat om analyses om te zetten naar actiepunten, deze uit te voeren of op te lossen, en weer te meten. Zo blijven we onze klanten continu helpen bij het optimaliseren van hun online marketing en website.

Contact | Blue lion online marketing

Wil je meer weten over ons bedrijf en hoe we jouw bedrijf een toppositie in de markt kunnen bezorgen? Je bent altijd welkom voor een goede bak koffie om te praten over de mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak te maken!