Uw droombadkamer in 5 stappen

Beniers Badkamers is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van de mooiste badkamers. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen én uw budget. Van kleine badkamers onder een schuin dak tot grote badkamers met vrijstaand ligbad en badkamers “en suite”. Onze adviseurs denken met u mee om samen tot het ideale ontwerp te komen. Omdat wij ons realiseren dat de badkamer voor u een belangrijke plek in huis is zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

1. Inmeten bij u thuis

Wij komen thuis de ruimte inmeten en aansluitingen bekijken. Zo kunnen we een realistisch ontwerp maken, afgestemd op uw wensen.

2. Uw wensen bespreken

Aan welke mensen moet uw nieuwe badkamer voldoen? Daarbij kijken we niet alleen naar de functie, maar óók naar de gewenste beleving.

3. Realistisch 3D ontwerp & offerte

Omdat het lastig voor te stellen is hoe iets gaat worden maken wij een realistisch 3D ontwerp van uw badkamer. En een duidelijke offerte.

4. Levering & Installatie

U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij zorgen voor tijdige levering en montage van sanitair en materialen!

5. Tevredenheidscheck

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Samen bekijken we het resultaat. Is er iets niet naar wens? Dan lossen wij dat meteen op!

Waar kunt u op rekenen bij Beniers Badkamers?

  • Persoonlijk advies en altijd een ontwerp op maat, welke stijl badkamer u ook wilt
  • Volledige badkamers of onderdelen, van grote tot kleine oplossingen!
  • Een showroom waar u meer dan welkom bent om uw opties te bekijken

Kom langs in onze showroom in Etten-Leur  of maak een afspraak ( mogelijkheid aavonduren) en start vandaag nog met de bouw van uw droombadkamer!