Over ons

Over Beniers Badkamers in Etten-Leur

De badkamer is een belangrijke plek in huis. Bij Beniers Badkamers begrijpen we dit als geen ander. Sinds 2007 hebben we talloze klanten geholpen om hun droombadkamer te realiseren. Bij Beniers Badkamers zijn we van mening dat iedereen een mooie badkamer verdient.

Hoe ziet u uw ideale badkamer voor u? Met een ligbad of een regendouche? We begrijpen het als u het lastig vindt om een keuze te maken. Een nieuwe badkamer uitkiezen is geen beslissing die u iedere dag maakt! Vandaar dat we u helpen met het ontwerpen van uw badkamer. Wij maken het plaatje visueel zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden bij u thuis.

In onze showroom in Etten-Leur vindt u een brede selectie badkamers van de meest bekende merken, waaronder Grohe, Instamat, Vasco, Provex, Assenti, Geda, Hotbath, Meglio, Looox, Villeroy en Boch, Radomonte en Novellini.

En dat niet alleen. Onze badkamers worden opgeleverd met de hoogst mogelijke service en aandacht voor detail die u verdient. Wij staan u gedurende het hele proces bij: van het begeleiden van uw aankoopbeslissing tot lang na de verkoop.

Of u nu na een lange werkweek wilt genieten van een lang, ontspannen bad of ’s ochtends een snelle douche wilt nemen in uw moderne badkamer. Bij Beniers Badkamers hebben alles wat u nodig heeft. Met ons uitgebreide keuze aan badkamers, badkamermeubels, kranen, douches, baden, toiletten, wastafels en wandtegels vindt u alles voor uw eigen badkamer.

Waar kunt u op rekenen bij Beniers badkamers?

  • Persoonlijk advies en altijd een ontwerp op maat, welke stijl badkamer u ook wilt
  • Volledige badkamers of onderdelen, van grote tot kleine oplossingen!
  • Een showroom waar u meer dan welkom bent om uw opties te bekijken

Kom langs in onze showroom in Etten-Leur  of maak een afspraak ( mogelijkheid avonduren) en start vandaag nog met de bouw van uw droombadkamer