HI MACS Wastafels

HI-MACS Wastafels

HI-MACS® biedt ultieme vrijheid in het ontwerpen van een uniek badkamermeubel of sanitair. HI-MACS® is een zogenaamd “Solid Surface”. Een duurzaam oppervlaktemateriaal welke niet alleen heel hygiënisch is, maar ook in meer dan 100 kleuren geleverd kan worden en vrijwel onbeperkte verwerkingsmogelijkheden heeft. Het kan worden gebogen en naadloos worden verlijmd, waardoor vrijwel alle vormen te realiseren zijn. HI-MACS® is bijna zo sterk als steen, maar kan net zoals hout worden bewerkt en verwerkt.

Laat u inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Wilt u HI-MACS® Solid Surface in úw badkamer toepassen? Wij helpen u graag met uw ontwerp.

HI-MACS Badkamer Inspiratie

Ontwerp uw badkamer met HI-MACS Wastafels

Uw droom-badkamer samenstellen met de producten van HI-MACS Wastafels? Wij ontwerpen graag samen u uw ideale badkamer! Kom gerust eens langs in onze showroom voor inspiratie of een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Beniers Badkamers ontwerpt, levert en installeert complete badkamers. Oók met de producten van HI-MACS Wastafels. Wij staan garant voor goede kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau, ongeacht het formaat van de badkamer en de hoogte van uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Badkamer ontwerpen