Geberit

Geberit

Geberit is één van de bekendste merken in Nederland als u zoekt naar een toilet, urinoir en badkamer-accessoires. Maar ook voor een douchevloergoot of douchedrain bent u bij Geberit aan het juiste adres. Daarnaast staat Geberit voor de beste innovaties in uw badkamer. Met het Geberit DuoFresh Toilet inbouwreservoir met Sigma40 bedieningsplaat heeft u nooit meer last van onaangename geuren op het toilet of in de badkamer. Maar ook Geberit AquaClean Toilet, de wc waarmee u met water wordt gereinigd, wordt steeds vaker in de badkamer toegepast.

Bij badkamerspecialist Beniers Badkamers werken wij graag met topmerken als Geberit. Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Wij helpen u graag met het ontwerp, de levering van sanitair en installatie. Bezoek ons showroom voor badkamer-ideeen en inspiratie!

Geberit in uw badkamer

Ontwerp uw badkamer met Geberit

Uw droom-badkamer samenstellen met de producten van Geberit? Wij ontwerpen graag samen u uw ideale badkamer! Kom gerust eens langs in onze showroom voor inspiratie of een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Beniers Badkamers ontwerpt, levert en installeert complete badkamers. Oók met de producten van Geberit. Wij staan garant voor goede kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau, ongeacht het formaat van de badkamer en de hoogte van uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Badkamer ontwerpen