Forzalaqua Sanitair

Forzalaqua Sanitair

U hoeft niet naar Toscane of Rome voor het ultieme Italiaanse ‘dolce vita’ gevoel. Forzalaqua brengt dit gevoel naar uw eigen badkamer, waar u het elke dag kunt ervaren. Forzalaqua is een bijzondere lijn van badkamer- en sanitairproducten met een even robuuste als elegante uitstraling. De combinatie van natuursteen en hout wordt vaak gebruikt.

Forzalaque biedt onder andere wastafels, badmeubels, kasten, waskommen, plateaus, fonteinen, douchebakken en spiegels in het assortiment.

Forzalaqua Natuursteen Badkamer Sanitair

Ontwerp uw badkamer met Forzalaqua Sanitair

Uw droom-badkamer samenstellen met de producten van Forzalaqua Sanitair? Wij ontwerpen graag samen u uw ideale badkamer! Kom gerust eens langs in onze showroom voor inspiratie of een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Beniers Badkamers ontwerpt, levert en installeert complete badkamers. Oók met de producten van Forzalaqua Sanitair. Wij staan garant voor goede kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau, ongeacht het formaat van de badkamer en de hoogte van uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Badkamer ontwerpen