Welkom bij Beniers Badkamers

Een gespecialiseerde badkamerdetailhandelaar in Etten-Leur

Dankzij onze expertise begrijpen we wat badkamers kunnen betekenen voor u en uw huis. Wilt u een nieuwe badkamer of een badkamer renovatie? Dan helpen wij u bij het maken van een keuze. Bij ons kunt u rekenen op advies op maat, voor zowel grote als kleine badkamers. badkamer in Geldrop – voor badkamers en meer!

Wij houden rekening met uw budget, en uw persoonlijke wensen

Welke stijl u ook voor ogen hebt, in onze showroom vindt u volledige nieuwe badkamers, maar ook badkameronderdelen om uw huidige badkamer te completeren of te renoveren.

Een nieuwe badkamer in Geldrop of uw badkamer renoveren?

Of u nu een kleine update wilt aan uw badkamer of uw badkamer volledig wilt renoveren; wij hebben een breed scala aan badkamers. Of u nu de voorkeur geeft aan een eigentijdse of een traditionele look, op basis van uw favoriete stijl kunt u bij ons bijpassende badkamermeubels, kranen, vloertegels, wandtegels en andere accessoires vinden.

Van strakke en verfijnde badkamers tot ultramodern design, er is genoeg om uit te kiezen met onze selectie van moderne badkamers.

Een nieuwe badkamer of uw badkamer renoveren?

Heeft u een badkamer kleiner dan 4 vierkante meter of juist een badkamer groter dan 8 vierkante meter? Beniers Badkamers biedt altijd een oplossing op maat. Beniers Badkamers is dé winkel voor uw nieuwe badkamer. Van kleine badkamerideeën tot badkamers groter dan 8 vierkante meter.

Met een uitgebreid assortiment aan badkamers, douches, baden, toiletten, wastafels, kranen, wandtegels en nog veel meer vindt u bij Beniers Badkamers alles wat u nodig heeft om u binnen no-time thuis te voelen in uw eigen badkamer.

Heeft u al een idee voor uw nieuwe badkamer of heeft u daar een beetje extra hulp bij nodig? Bij Beniers Badkamers in Etten-Leur bent u aan het juiste adres voor badkamers en meer. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!