Beniers badkamers

Beniers Badkamers is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van de mooiste badkamers

Sanitair

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de badkamermeubelen van Assenti. Elk badmeubel is uniek en wordt handmatig bewerkt en afgewerkt.

Een wastafel, douchebak, douchewand of kraan van Balance kenmerkt zich door consequente belijning en architectonische vormgeving.

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de badkamermeubelen van Bruynzeel. Elk badmeubel is uniek en wordt handmatig bewerkt en afgewerkt.

CEAdesign is toonaangevend in de productie van badkamer kranen. Met het brede assortiment slaagt u altijd. Of u nu een douchekraan, badkraan, mengkraan of wastafelkraan zoekt.

uw droombadkamer in 5 stappen

Beniers Badkamers is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van de mooiste badkamers.
Helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen én uw budget.
Van kleine badkamers onder een schuin dak tot grote badkamers met vrijstaand ligbad en badkamers “en suite”.
Onze adviseurs denken met u mee om samen tot het ideale ontwerp te komen.
Omdat wij ons realiseren dat de badkamer voor u een belangrijke plek in huis is zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Onze projecten

Afspraak maken

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Laat u inspireren in de showroom van Beniers Badkamers! Bekijk de badkamer opstellingen en het grote assortiment sanitair, tegels en badkamer-accessoires.

Over ons

De badkamer is een belangrijke plek in huis. Bij Beniers Badkamers begrijpen we dit als geen ander. Sinds 2007 hebben we talloze klanten geholpen om hun droombadkamer te realiseren. Bij Beniers Badkamers zijn we van mening dat iedereen een mooie badkamer verdient.

Onze openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

Gesloten

Uitzonderingen:
Op afspraak in de avonduren